Nakšņošana brīvā dabā – bez pilsētas trokšņiem, svaiga gaisa un meža skaņās ieskautiem…

Atvēlot brīvo laiku romantikai ar savu otru pusi, atpūtai kopā ar ģimeni vai draugiem, tā Jums būs lieliska iespēja izrauties no pilsētas steigas, kā arī neaizmirstams piedzīvojums, kuru baudīt kopā!

Lai vakars būtu omulīgāks, piedāvājam netraucētai vakara baudīšanai iznomāt mūsu lauku pirtiņu ar karsto kublu, kas atrodas līdzās glempinga teritorijai. Lieliskas maltītes gatavošana pie dabas un dzidrs avota ūdens, tas viss ir pieejams pie mums.

Šoreiz savā pieredzes stāstā ar mums padalījās Paula Roze:

“Jūs jau zināt… Ja miera garants slēpjas daudzu kilometru attālumā, es braukšu tam pakaļ, pat uz vienu nakti. Šoreiz par savu miera galamērķi izvēlējos atpūtas vietu “Ievas”.

Pēc garas darba nedēļas ielēkt auto un vienkārši braukt. Uzgriezt savu absolūti bezgaumīgo Spotify dziesmu listi uz pilnu skaļumu, dziedāt tai līdzi, smieties līdz asarām pašiem par sevi kopā ar ceļabiedru un braukt! Braukt, lai galamērķī nonāktu klusuma un dabas skaņu ieskautā nekurienes vidū. Kur ir tikai pats nepieciešamākais, lai justos ļoti komfortabli, bet tajā pašā laikā spētu sazemēties, nopurināt no sevis ikdienas satraukumu putekļus un pazaudētu zonu. Gan to, kas telefonam, gan to, kas savā prātā. Aizmigt teltī, bet tomēr ērtā gultā, nomazgāties dušā, bet tomēr vēsā ūdenī un aiz nelielas koka sienas (līdz pat zosādiņai baudāmi, ja jautājat man). Pamosties ar rīta sauli, putniem un sienāžiem, bet tomēr baudīt perfektas brokastis un labu rīta kafiju pie galda un ar īstiem traukiem.

No rīta izbraukt meditatīvā braucienā ar SUPU vai kanoe laivu pa ļoti gleznaini saaugušu upi, kuras caurspīdīgums un ūdenszāļu gleznainums liek ticēt, ka tur lejā viennozīmīgi ir maģiska nāru un upju sirēnu pasaule, bet no kuras nav bail, jo mēs sievietes visas esam mazliet Viņas.

Ja pareizi dara, tad arī vienā dienā var no sevis noskurināt lielu, lielu noguruma nastu…”

Paldies @atputas_vieta_ievas par mieru!

Previous slide
Next slide